30 Haziran 2012 Cumartesi

Göl Kraliçesi






Su Prensesi oyunu giydirme oyunudur.Oyuna başlamak için PLAY yazılarına tıklıyoruz.Oyun MOUSE ile oynanıyor.Oyunda su prensesine mükemmel kıyafetlerden seçimler yapıp SHOW yazısına tıklıyoruz.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Göl Kraliçesi



Tweety ve Sylvester






Tweety ve sylvesterı tanımayan yoktur. Ne kadar eski bir çizgi film olsada hiç hit kaybetmemişlerdir. Şimdiki oyunda tweety kemikleri toplayarak köpeğin yanına ulaşmalı. Bunu yaparken sylvesterın attığı engellerden de kaçmak zorunda. Klavyede bulunan yön ve Space butonlarını kullanarak hareket edebileceğiniz oyun yüklendikten sonra Play butonuna basarak açılır. X butonunu kullanarakta tokmağınızı çıkarabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz..





Tweety ve Sylvester



29 Haziran 2012 Cuma

Formula






Formula oyununda formula parkurunda normal araçlarla yarış yapacaksınız. Bu zevkli oyundaki amacınız diğer yarış oyunlarında olduğu gibi rakiplerinizi geçmeniz ve birinci olmanız olacaktır. klavyede bulunan yön tuşları ile kontrollerinizi sağlayacağınız oyunda play butonuna basarak oyuna başlayabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz..





Formula



Tek Yönlü Zuma






Tek yönlü zuma oyununda eminiz çok eğleneceksiniz. Diğer zuma oyunlarına nazaran biraz daha farklı olmasına rağmen bu oyunda harika. Oyunda elinizde bir oynayan platform var ve onunla renkli top atışı yapacaksınız. Aynı zuma oyunlarındaki toplar gibi bu oyundada 3 ve 3 ten fazla aynı renk toplar yok olurlar. Mouse ile oynayabileceğiniz bu oyun Play Game butonuna basarak açılır. Daha sonra Next level butonuna basarak oyunu oynayabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz..





Tek Yönlü Zuma



Pig ve Dig3






Pig ve dig yer altı maceralarına kaldıkları yerden devam ediyorlar. 3. versiyonu olan oyunda yapmanız gereken malzemeler ile yer altında ilerlemeye çalışmaktır. Bunu yaparken kontrollerinizde çok basit olacak. Karakterinizi yönlendirmek için yön tuşlarını kullanmanız kafi. Onun diğer işlevlerini gerçekleştirebilmek için ise z,x,c tuşlarını kullanacaksınız. Play butonuna basarak açılan oyunda hepinize iyi eğlenceler dileriz..





Pig ve Dig3



25 Haziran 2012 Pazartesi

Çocuk Kitabı Sayı Bulmaca






Çocuk kitabı üzerindeki sayıları bulup MOUSE ile tıklıyoruz.





Çocuk Kitabı Sayı Bulmaca



Ölüm Tetrisi






Bu oyunda tetris taşları sizin üzerine düşecekler. Onlardan kaçmanız ve en yüksek puana ulaşmaya çalışmalısınız. Oyunda hızlı vce dikkatli olmak en önemli kuraldır. Oyun yüklendikten sonra Play(oyna) butonuna tıklayarak oyunu başlatın. Çöp adamı hareket ettirmek için klavyede bulunan yön tuşlarını kullanmalısınız. İyi eğlenceler dileriz...





Ölüm Tetrisi



Paczon






Klasik pacman oyunlarının yıldızı olan sarı topun yine klasikleşmiş ve çok sevilen oyunlarından birini sitemize ekliyoruz. Oyunda yapmanız gereken çok basit olacak. Size verilecek olan karakteri en iyi biçimde kontrol edip heryeri mavi kutular ile boyacaksınız. Bunu yaparken canavarlara yakalanmamnız gerekli. Klavyede bulunan yardımı ile kontrolleri sağlamanız gerekli. Play butonuna basıp oyuna başlayın. İyi eğlenceler dileriz..





Paczon



24 Haziran 2012 Pazar

Karda Penguen Yarışı






Karda penguen yarışı oyununda penguen ve kutup ayısı arasında geçen zorlu ve engellerle dolu bir yarışa ortak olacaksınız.Oyunda penguenın kontrollerini sağlamalı ve onun birinci olmasını sağlamalısınız. Oyuna hakim olabilmeniz için sadece yön tuşlarını kullanmanı yeterlidir. Play butonuna basarak açılan oyunda hepinize iyi eğlenceler dileriz..





Karda Penguen Yarışı



22 Haziran 2012 Cuma

Çıkış Kapısı






Bu oyunda çıkış kapısına ulaşmaya çalışıyorsunuz fakat altınları toplamayı unutmamalısınız. Oyunda altınları süreniz dolmadan toplayıp cıkış kapısına gitmeniz gerekmektedir. Oyun yüklendikten sonra Play(oyna) butonuna basarak oyunu başlatabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz..





Çıkış Kapısı



21 Haziran 2012 Perşembe

Büyüleyici Kızlar






3 tane birbirinden büyüleyici kızlar sizlerin hangi ülkeden hangi kıyafetleri seçeceğinizi merak ediyor.Sizin stilinizle kızlarımız ünya turuna çıkacak.Kızlarımızı PLAY yazısına tıkladıktan sonra HANGİ ÜLKEDE VE HANGİ MAĞAZADA giydirmek istiyorsak orayı seçiyoruz ve daha sonra KIZLARIMIZDAN BİR TANESİNİ SEÇİP MAKYAJ VE KIYAFET SEÇME İŞLEMİNE BAŞLIYORUZ.Seçtiğimiz kızımızı bitirdikten sonra diğer kızlarımızı da giydirip SHOW yazısına tıklıyoruz.





Büyüleyici Kızlar



Pacman Havuç Avında






Oyuna PLAY yazısına tıklayarak başlıyoruz.Bahçedeki havuçları topluyoruz.Oyun YÖN TUŞLARI ile oynanıyor.Canavarlar önümüze çıktığı zaman SPACE(boşluk)tuşu ile hızla ilerliyoruz.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Pacman Havuç Avında



Müthiş Makyaj






Müthiş Makyaj oyunu kız oyunudur.Oyuna başlamak için PLAY yazısına tıklıyoruz.Oyun MOUSE ile oynanıyor.Oyunda sağ köşedeki kategoriden makyajımızı yapıp SHOW yazısına tıklıyoruz.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Müthiş Makyaj



20 Haziran 2012 Çarşamba

Peri Kızı Giydir






Tatlı peri kızımızın kıyafetleri çok güzel. Onu giydirirken çok eğleneceksiniz. Oyunu açtıktan sonra peri kızımızın kıyafetlerini üstüne sürükleyerek oturturuyoruz. Sizin zevkinizle harika bir hale gelecek olan peri kızımızla iyi eğlenceler.





Peri Kızı Giydir



19 Haziran 2012 Salı

Uzay Ufosu






Uzay ufosu oyununda sizden istenilen amaç ufoyu diğer gezegenlerden uzak tutarak ilerlemesini sağlamalısınız. Oyundaki kontrollerinizi en iyi biçimde tutmanız gerekli. Ancak bu sayede oyunda başarılı olursunuz. Mouse yardımı almanız oyuna hakim olmanızı sağlar. İyi eğlenceler dileriz..





Uzay Ufosu



18 Haziran 2012 Pazartesi

Patlak Balon






Patlak balon oyunu güzel beceri oyunlarımızdan biridir. Oyunda balonları patlatırken sadece mavi balonu yok edeceksiniz. Turuncu balonun zincirlerini kesip havalanmasını sağlayacaksınız. Bunu yaparken dikkatli olmanız gerekli. Mouse yardımı ile kontrollerinizi sağlayabileceğiniz oyunumuzda Play butonuna basmanız oyunun açılmasını sağlayacaktır. İyi eğlenceler dileriz..





Patlak Balon



16 Haziran 2012 Cumartesi

Webcam Kendini Süsleme






Webcam oyunları arasında kendini giydirme oyunlarının en kapsamlı oyunu olan bu oyunda kendinize yeni gözler ağızlar ve nesneler takacaksınız. Nesneleri küçültebileceğiniz oyunda nesneleri tutmak için mouse kullacaksınız. Nesnelerin boyutları ile oynamak için ise klavyedeki yön tuşlarını kullanmalısınız. Bu zevkli oyunda hepinize başarılar dileriz...





Webcam Kendini Süsleme



14 Haziran 2012 Perşembe

Zombi Enerjisi






Zombileri öldürmek için yola çıkan korkusuz kahraman bu işlemi yaparken enerjisini tamamlayıp, hepsini birden öldürebilmek için bir sıvı içiyor.Çok fazla sayıda zombi geldiği zaman Enter tuşuna basarak o sıvıyı içebilir. Zombileri öldürmek için ise sadece space butonunu kullanacaksınız. O saldırı yapmanızı sağlayacak. Gelen nesneleri almak için Aşağı yön tuşunu kullanın. karakteri hareket ettirmek için ise sağ ve sol yön tuşlarını kullanmanız yeterli olur. Play butonuna basarak ise oyuna başlayacaksınız.İyi eğlenceler dileriz..





Zombi Enerjisi



13 Haziran 2012 Çarşamba

Pokemon Resmi Yap






Pokemon Resmi Yap oyununda size sevilen ve hiç unutulmayan pokemon çizgi filminden bir oyun sunuyoruz. Oyunda yapmanız gereken ise resmi dilediğinizce süslemek, istediğiniz karakterleri koyarak resmi harika bir hale getirmektir. Bunu yaparken sol tarafta bulunan paneli kullanmanız gerekiyor. Aksi taktirde resmi süsleyemezsiniz. Oyun kendiliğinden açılacağı için sizin hiç bir butona basmanız gerekmez. Mouse yardımı ile oyunu oynayabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz.





Pokemon Resmi Yap



12 Haziran 2012 Salı

Kral Dama






Kral dama oyunu klasik bir dama oyunudur. Faka bu oyunun farkı dama oyununun zorluğunu kendiniayarlayabilmenizdir. Damayı hangi seviyede bildiğinizi öğrenin. Dama bilmeyen için ise ; amacınız rakibinizin taşlarını yok etmeye yaparken 2 kare atlayacak. Normal ilerlerken ise tek kare. Taşlar çarpraz ilerler. Mouse yardımı ile oynayacağınız bu oyunda hepinize iyi eğlenceler dileriz...





Kral Dama



11 Haziran 2012 Pazartesi

Kayu Oyunları

Kayu  oyunları ile  asıl amacımız sizi yerinizden hoplatmak olacak haydi bakalım o halde sizde bu oyunlarla heyecanınızı ikiye katlayın.ç sizler için hazırladığımız oyunlar içinde boyama oyunları yapboz oyunları gibi sizin eğlenmenizi sağlayacak her türden oyun mevcut sizde caillou oyunları ile birlikte coşmak istiyorsanız o halde arkadaşlarınızı da çağırın hep birlikte oyun keyfi sürün bakalım.ç Hepsinin nasıl oynandığı ile ilgili bilgiler mevcuttur.
Dolayısı ile çocuklar rahatlıkla oynayabileceğiniz gibi kolaylıkla da indirebilir ve bu oyunları oynayarak çoşkulu anlar yaşayabilirsiniz. Kız çocuklarına ve erkek çocuklarına hepsi için ayrı ayrı kategorili oyunlarımız bulunmaktadır. Hangi oyunu oynamayı isterseniz o oyundan başlayabilirsiniz ve oynayabilirsiniz. Kayu oyunu, kategorisinde  birçok site oyun eklemekte ve birçok oyun geliştirmektedir. Ancak bizim oyunlarımızın özelliği iyi sürümleri olması ve kaliteli olarak hiç duraksama olmadan oynanmasıdır.
Oyun oynayarak kendinizi geliştirebilir ve eğlenebilirsiniz. Kayu alternatifleri arasında yer alan birçok oyun arasında sizin de ayrıca seçtiğiniz birçok oyun olacaktır sizde elinizden geldiğince oyunlarda başarılı olarak başarınızı göstermeye ne dersiniz haydi o zaman oyun başına çocuklar

10 Haziran 2012 Pazar

Angry Zombi






Plants ve Zombies oyununun farklı versiyonu olan bu zevkli oyunda amacınız zombileri yok etmek. Bunu yaparken en iyi biçimde defansınızı alacak ve zombileri yok edeceksiniz. Bu eğlence dolu oyunda sadece mouse yardımı ile kontrollerinizi sağlayabilirsiniz. Dikkatli olmanız gereklidir. Oyun yüklendikten sonra ise Play butonuna basıp oyuna başlayın. İyi eğlenceşer dileriz..





Angry Zombi



9 Haziran 2012 Cumartesi

Buz Kahramanı






Buz kahramanı oyununda dünyaya bir buz parçası geliyor ve buz kahramanı bu buz parçasını yok etmesi için görevlendiriliyor. Eğer oyunda başarılı olamazsınız buz parçası dünyaya çarpar. Siz klavyede bulunan yön tuşlarını kullanarak oyuna hakim olun ve macera dolu ortamda zararsız bir şekilde ilerleyin. Oyun yüklendikten sonra Play butonuna basarak oyuna başlayabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz..





Buz Kahramanı



8 Haziran 2012 Cuma

Son Model Araba Yarışı






Son Model Araba Yarışı oyununda lüx arabalar ile yarışacaksınız. Bölümleri geçmek için yarışlarda 1. olmanız gerekmekte ve 1. olduğunuz taktirde yeni leveller açılacaktır. Dikkatli olmalı ve zamanı iyi kullanmalısınız. Direksiyon hakimiyetinizi iyi yapmalı ve diğer arabalara çarpmadan yarışı 1. bitirmelisiniz. İyi eğlenceler.





Son Model Araba Yarışı



6 Haziran 2012 Çarşamba

Nostalji Araba Parkı






Eski arabalar ile park oyunu oynamaya ne dersiniz? En iyi park oyunlarının bulunduğu sevdiğiniz oyun siteniz oyunuoyna.com olarak bu oyunu sizlerle paylaşıyoruz. Oyunda yapmanız gereken aracınıza zarar gelmeden gitmesi gereken yere götürmek. Bunu yaparken zorlanabilir ve keskin virajları alamaya bilirsiniz. Bu durumla karşılaştığınızda Play Again butonuna basmanız yeterli olacaktır. Sadece yön tuşlarından yardım alarak oynayabileceğiniz oyunumuzda aracınızı seçip oyuna başlayın. İyi eğlenceler dileriz..





Nostalji Araba Parkı



4 Haziran 2012 Pazartesi

Çizgi Film Zuma






Sevdiğiniz çizgi film karakterleri ile zuma oyunu sizleri bekliyor. Amacınız aynı Çizgi Film karakterlerinin resimlerini yan yana getirerek yok etmek. Oyunu yön tuşları ve space tuşuyla oynuyorsunuz. İyi eğlenceler.





Çizgi Film Zuma