31 Ağustos 2012 Cuma

Ayakkabı Mağzası 2 Oyunu






Karşınızda yine çok güzel ve eğlenceli bir oyun daha..Oyunda ayakkabı dükkanında çalışıyoruz.Müşterilerimizin isteklerini en kısa sürede yerine getirmeye çalışıyoruz.Müşterilerimize ilk önce kahve servisi yapıyor ardından istediği ayakkabıyı ona verip parasını alıyoruz.Oyun mouse yardımı ile oynanıyor.Oyun sevenlerin sitesi Game.Gen.TR iyi eğlenceler diler.





Ayakkabı Mağzası 2 Oyunu



30 Ağustos 2012 Perşembe

Sinekli Cadde Oyunu






En güzel ve en yeni araba oyunlarını yayınlamaya devam ediyoruz.EN sol da Spiel start tusuna basarak oyuna baslayabılırsınız.Ardından caddde ilerlerken karşımıza sinekler çıkıyor sineklere çarpmadan ilerlemeye çalışıyoruz.Herkese iyi eğlenceler.Bizden Ayrılmayın Game.Gen.TR...





Sinekli Cadde Oyunu



Kale Koru Oyunu






Kale koru oyununda okçu kız kalesine saldıran zombileri yok etmek istiyor. Ama zombiler çok sayıda geldikleri için kızda zorlanıyor. Sizin amacınız ise okçu kıza yardımcı olmak. Elindeki ok ile aşağıda beliren nişan işareti ile zombileri yok etmeye çalışacaksınız. Kalenizin sağlığını korurken hızlı olmak zorundasınız. Aksi taktirde zombiler kaleyi basarlar ve sizde oyunda başarısız olursunuz. Oyuna başlamak için New game butonuna basın ve mouse yardımı alarak kalenizi koruyun. İyi eğlenceler dileriz..





Kale Koru Oyunu



29 Ağustos 2012 Çarşamba

İffet Dizisi Oyunu






İffet Dizisi Star Tv ekranlarında başlayan yeni sezon dizilerindendir. Yaprak dökümü dizisinin ferhunde adlı karakterinin başrol oynadığı dizi yine bir eserin dizi haline getirilmiş versiyonunda oynayacak. Oyunda mouse yardımı ile size verilecek olan resimleri birleştirmeniz gerekli. Oyun yüklendikten sonra Oyuna Başla butonuna basıp oyuna başlayın. İyi eğlenceler dileriz..





İffet Dizisi Oyunu



28 Ağustos 2012 Salı

Harika Kız 5 Oyunu






Besinci Harika Kiz ile karsi karsiyasin. Sacini degistir, giyimini degistir ve görüntüyü degistir





Harika Kız 5 Oyunu



Alemin Kralı Gizli Sayılar Oyunu






Alemin Kralı Gizli Sayılar oyunumuzda gizlenmiş sayıları en kısa sürede bulmaya çalışacağız. Oyunların adresi Game.Gen.TR iyi eğlenceler diler.





Alemin Kralı Gizli Sayılar Oyunu



27 Ağustos 2012 Pazartesi

Boyama

Flash oyunların popüleritesinin attığı şu günlerde çocuklarımız bilgisayar başında saatlerce zaman geçiriyor ve oyun oynuyor. Çocuklarımızın yeteneklerini geliştirecek ve yaratıcılıklarını etkileyecek boyama oyunları sitesi olaran boyamaoyna.net'i tavsiye ediyoruz. En güzel boyama oyunlarının yer aldığı sitede Caillou Boyama, Pepee Boyama gibi bir çok güzel oyun sizleri bekliyor. Sizlerde çocuklarınızın gelişimine fayda sağlamak istiyorsanız siteyi mutlaka ziyaret etmelisiniz.

25 Ağustos 2012 Cumartesi

Havalı Kızı Giydir Oyunu






Havalı Kızı Giydir oyunumuzda havalı kızımıza en güzel ve en şık elbiseleri giydirecek güzelliğine güzellik katmaya çalışacağız. Giydirme oyunları sitesi Game.Gen.TR iyi eğlenceler diler.





Havalı Kızı Giydir Oyunu



Scooby Doo Oyunu






Kötülerin düşmanı Scooby Doo ve arkadaşlarını farklı yerlerde farklı şekillerde düzenleyin. Sağ tarafta bulunan menüden resimleri seçebilirsiniz, seçtiğiniz bu resmi istediğiniz yere koyup, büyütebilirsiniz ya da çevirebilirsiniz. Altta bulunan fotoğraf makinasına tıkladığınızda resminiz karşınıza gelecektir ve "New Photo" yazısına tıkladığınızda başka bir bölüm gelecektir. Kanal D Oyunları, iyi eğlenceler diler.





Scooby Doo Oyunu



24 Ağustos 2012 Cuma

Ninja Oyunları

Oyunlar ve Oyunların Gelişimi
Bilgisayar oyunları ve oyun konsollarıyla tanışmam dokuz on yaşlarında oldu. İlk bilgisayar oyununu oynadığımdaki şaşkınlığım hala tazedir. Ailemle yaşadığımız şehrin merkezine alışverişe gitmiştik, internet kafeler henüz her yeri sarmadığından nadir birkaç noktada bulunuyorlardı. Çok uçuk fiyatlardaydı kişisel bilgisayarlar bu yüzden de her ailenin satın alması mümkün değildi. İlk oynadığım bilgisayar oyunu araba yarışıydı. Arabalar öyle gerçekçi ve renkler öyle ilgi çekiydi ki tam anlamıyla büyülenmiştim. Klavyenin yön tuşlarından kullanılacaktı araba ama nasıl? Bana öyle yapancıydı ki o dört yön tuşu. İnternet cafenin elemanı haliyle hiçbir şey bilmediğimden başımda durup oyunu açtı, yarışta takdir edersiniz ki hiçbir derece elde edemedim. Ama inanın hala ilk günkü gibi taze o dakikalar. Ailemle birlikte olduğum için çok uzun da sürmedi belki de bu yüzden hala tadı damağımda… Bildiğiniz üzere artık her yerde var internet kafe ve oyun salonları. Çocukluğum da iz bırakan başka bir oyun tipi de Ninja oyunları oldu.
Tabi ki felsefesi ya da kuruluş amacı beni ilgilendirmiyordu Ninjaların. Ama kıyafetleri kullandıkları kılıçlar, her yana tırmanmaları beni mest etti Ninja filmlerinden kaynaklı. O dönem bir çocuğun en büyük hayaliydi herhalde internet kafede ya da oyun salonunda çalışmak ve benim için bu hayal gerçek olmuştu. Kuzenim içinde bilgisayarlar oyun konsolları ve dolap atariler bulunduran bir iş kurdu yaşadığım yerde. Tahmin edersiniz ki beni de yanına yardımcı olarak aldı. En büyük hayalim gerçekleşmişti. Ufak tefek getir götür işlerinden vakit buldukça Ninja oyunlarına koşuyordum hemen.
O güzel günler çabuk geçti bilgisayar ve oyun konsolları her eve girdi artık. Ama bende değişmeyen bir şeyler var, Ninja tutkum devam ediyor. İnternet üzerinden Ninja oyunları oynuyorum hala. Size de bu oyunlardan oynayabileceğiniz harika bir site paylaşıyorum. Tıklayın. http://www.ninjaoyunlari.tv.tr

Pastacı Sue Oyunu






Pastanenizdeki pastaları müşterilerinize sunmadan hızlı bir şekilde hediye paketi haline getirin. Pembe butona tıklayarak oyuna başlayın. Oyun MOUSE ile oynanıyor. Bantta kayan pasta kolilerini hediye paketi haline getirin. Elinizi çabuk tutmalısınız.





Pastacı Sue Oyunu



Casus Araba Yakala Oyunu






Casus araba yakala oyunu zevkli oyunlardan biridir. Amaç sizlere sunduğumuz arabanın otobanda casusları yakalamasını sağlamaktır. Bunu yaparken kendi aracınızın sağlığını korumak zorundasınız. Oyun yüklendikten sonra Start butonuna basarak oyuna başlayın. Daha sonra oyundaki açıklamaları geçmek için Contunie butonunu kullanacaksınız. Oyun ekranının üst kısmında yer alan menüden aracınızın sağlığını, kaç tane araba yakalamanız gerektiğini, ve arabalara kaç km kaldığını görebilirsiniz. Aracın kontrollerini sağlamak için ise sadece yön tuşlarından yardım alabilirsiniz. Hepinize iyi eğlenceler dileriz..





Casus Araba Yakala Oyunu



23 Ağustos 2012 Perşembe

Okul Otobüsü Aşıkları Oyunu






Aşıklar birbirlerini öpmek için sabırsızlanıyorlar. Sizden yardım beklemektedirler. Onları kimse görmeden öpüştürmeye çalışmalısınız. Oyunun yüklenmesi durumunda Play(oyna) butonuna basmanız oyunu oynamanızı sağlar. Mouse yardımı ile aşıkları öpüştürebilirsiniz. Hepinize iyi eğlenceler dileriz..





Okul Otobüsü Aşıkları Oyunu



22 Ağustos 2012 Çarşamba

Baloncuk Oyunu






Becerilerinizi geliştirebileceğiniz harika bir oyun ile karşınıza geliyoruz. Oyunumuzda sizlere sunduğumuz karakter banyoda gelen baloncukları patlatarak çoğaltmaya çalışıyor. Tek yapmanız gereken topların yere ve karakterin üzerine düşmeden patlatmaktır. Yön tuşlarını ve space butonunu kullanarak oyundaki kontrolleri sağlayabilirsiniz. Oyuna başla butonuna basarak oyunumuza başlayabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz..





Baloncuk Oyunu



21 Ağustos 2012 Salı

Çöplük Dövüşü Oyunu






Çöplük dövüşü oyununda size saldıracak olan adamların hepsini dövmeli ve en büyük düşmanınızı halt etmelisiniz. Bunun için hem yumruğunuzu hemde çevrenizdeki nesneleri kullanmalı karşı tarafı yerle bir edin. Oyunda bunu yapabilmeniz için yön tuşlarını ve A butonunu kullanmalısınız. Play butonuna basmanız oyunun açılmasını sağlayacaktır. Hepinize bol şans dileriz..





Çöplük Dövüşü Oyunu



18 Ağustos 2012 Cumartesi

Sonic Hava Saldırısı Oyunu






Beğenerek oyunlarını oynadığınız sonic hızı ile hepinizin gönlünü kazandı. Bu oyunda ise havada ona doğru gelen zararlı robotları yok etmekle uğraşıyor. Eğer sizde oyunda ona yardımcı olup maceraya ortak olmak isterseniz oyun yüklendikten sonra Play butonuna basmalısınız. Soniğin kontrolleride bir hayli basit. Sadece mouse yardımı ile oyundaki bütün hareketlerini kontrol edebilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz..





Sonic Hava Saldırısı Oyunu



17 Ağustos 2012 Cuma

Yürüyen Merdiven Oyunu






Yürüyen merdiven oyunu komik ama harika bir beceri oyunudur. Oyunda size verilecek olan insanları karşıdaki insalarla eşleştirip merdivende aşık olmalarını sağlayacaksınız. Oyun yüklendikten sonra Start butonuna basarak oyuna giriş yapın. Daha sonra yön tuşları ile kontrollerinizi sağlayın ve oyunda başarılı olmaya başlayın. İyi eğlenceler dileriz..





Yürüyen Merdiven Oyunu



16 Ağustos 2012 Perşembe

Kaçan Hediyeler Oyunu






Kaçan Hediyeler oyununda hediyeler noel babadan kaçmaya başlıyorlar. ama noel baba onları yakalayarak çocuklara ulaştırmalı. Sizin yardımınız ile hediyeleri yakalmaya çalışın. Noel babanın elinde olan nesneyi hediyeleri kıstırmak için kullanacaksınız. Kontrollerinizi sağlamak için yön tuşlarını ve space butonunu kullanın. Play butonuna basarak açılan oyunda hepinize iyi eğlenceler dileriz..





Kaçan Hediyeler Oyunu



15 Ağustos 2012 Çarşamba

Çifte Makyaj Yap Oyunu






En güzel makyaj oyunlarını yayınlamaya devam ediyoruz.Oyunumuzda çiftimize makyaj yapacağız ve imajlarını değiştireceğiz.Oyunu Mouse ile oynuyoruz.Kız oyunları sevenlerin sitesi Game.Gen.TR iyi eğlenceler diler.





Çifte Makyaj Yap Oyunu



13 Ağustos 2012 Pazartesi

Yuvarlak Bilardo Oyunu






Yuvarlak bilardo oyunu görsellikleri ve oyununun işleyişi bakımından harika bir oyundur. Oyunda yapmanız gereken çok basit. Size verilecek olan topu karşınızda bulunan topları deliğe atmak için kullanabilmenizdir. Topların renkleri bölümler ilerledikçe fazlaşacaktır. Bu zevkli oyunumuzda siz mouse yardımı alarak oyunu oynayabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz..





Yuvarlak Bilardo Oyunu



Elma Fırlat Oyunu






Elma Fırlat oyunun elmaları toplayan adam sepete doldurmak için bir makine kullanıyor. Bu makine ile elmaları daha kolay ulaştırması gereken yere ulaştırıyor. Sizin amacınızda bu karaktere yardımcı olmak sepeti doldurmak. Sepete kaç tane elma atacağınız üstünde görünmektedir. Mouse yardımı alarak oyundaki kontrollerinizi sağlayabilirken oyuna başlamak için Play Game butonuna basmanız gereklidir. İyi eğlenceler dileriz.





Elma Fırlat Oyunu



9 Ağustos 2012 Perşembe

Gelin ve Nedimesi Oyunu






Gelin ve nedimesini akşama yapılacak muhteşem düğün için birbirinden güzel gelinlik ve kıyafetlerden MOUSE yardımıyla seçimler yaparak süslüyoruz.





Gelin ve Nedimesi Oyunu



7 Ağustos 2012 Salı

Hayvan Eşlerini Bulma Oyunu






Hayvan Eşlerini Bulma oyunumuzda aynı şirin hayvanların eşlerini bulmaya çalışacağız.Zeka Oyunları Sitesi Game.Gen.TR iyi eğlenceler diler.





Hayvan Eşlerini Bulma Oyunu



Sünger Bob Kare Şort Oyunu






Sizler için en güzel ve en yeni Sünger bob oyunlarını yayınlamaya devam ediyoruz.Sünger bob oyunları sitesi Game.Gen.TR iyi eğlenceler diler.





Sünger Bob Kare Şort Oyunu



6 Ağustos 2012 Pazartesi

Rus Ruleti Oyunu






Rus ruleti oyunu bir şans oyunudur. Oyunda bir silah ve iki adam var. Bu adamlardan biri sizsiniz. Karşınızdaki rakibiniz silahı kafasına dayıyor ve eğer patlamaz ise size geçiyor. Sanşınız varsa silah yine sizde patlamayacak. Play butonuna basarak oyuna giriş yapın. Daha sonra mouse yardımı ile silahı kendiniz için yönlendirebilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz..





Rus Ruleti Oyunu



2 Ağustos 2012 Perşembe

Çikolata Prenses Oyunu






Çikolata Prenses giydirme oyunudur.Oyun MOUSE ile oynanıyor.Oyunda sağ köşedeki kategoriden seçimlerimizi yapıp reset yazısının üstündei butona tıklıyoruz.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Çikolata Prenses Oyunu