30 Eylül 2012 Pazar

Takım Savaşı Oyunu






Takım savaşı oyununda güçlü takımınızla size saldıracak olan düşmanlarınızı yok edip ulaşmanız gereken yere ulaşmaya çalışıyorsunuz. Oyunda bunu yapabilmeniz için takımınızı iyi yönlendirmek zorundasınız. Sizin atak sıranız geldiğinde karşınıza gelecek olan seçeneklerden birini seçerek saldırıya başlıyorsunuz. Mouse yardımı ile oynayabileceğiniz bu zevkli oyunda New game ve Start mission butonuna basmanız oyunun başlamasını sağlayacaktır. İyi eğlenceler dileriz..





Takım Savaşı Oyunu



Helikopter Savaşları Oyunu






Helikopter savaşları oyununda büyük çölde savaşan iki cephe var. Bu cephelerden birini siz yönlendiriyorsunuz. Karşı taraf sizin karşınıza tanklar ve helikopterler çıkarıyor. Sizde bu helikopterleri ve tankları yok ederek kendinizi korurken çölü de ele geçirmeye başlıyorsunuz. Uçağın kontrolleri için WASD tuş takımını kullanacaksınız. Saldırıya geçmek için ise J tuşunu kullanmanız gereklidir. Hepinize heyecan dolu oyunda iyi eğlenceler dileriz..





Helikopter Savaşları Oyunu



28 Eylül 2012 Cuma

Süper Postacı Oyunu






Uçan posta adamının binalardaki mağdurları toplarak posta kutusuna götürmesi gerekiyor. Oyunu başlattıktan sonra ona yardım etmelisiniz. Yapmanız gereken yön tuşları ile penceredeki insanları tutmak ve posta kutusuna götürmek olacaktır. Hızlı gitmek için boşluk tuşunu kullanmalısınız. Bu sayede daha zor ve zamanlı bölümlerde oynayabilirsiniz. Macera Oyunları sitesi Game.Gen.TR iyi eğlenceler diler.





Süper Postacı Oyunu



Barbie Yılbaşı Partisi Oyunu






Barbie ve arkadaşı yılbaşı partisine katılıyorlar. Bu partide güzel görünmek gerekiyor. Bunun için en güzel elbiseleri ile barbie ve arkadaşıyla beraber seçiyoruz.





Barbie Yılbaşı Partisi Oyunu



27 Eylül 2012 Perşembe

Salıncak Atlayışı Oyunu






Oyun yüklenme işlemi bittikten sonra PLAY GAME diyoruz ve SKIP diyerek oyuna başlıyoruz.Oyunda ki amacımız salıncaktan en uzağa atlamak. Salıncağı sallamak için yön tuşlarından sol ve sağa basarak hızlanmasını sağlıyoruz. Boşluk tuşu ile de salıncaktan atlıyoruz.





Salıncak Atlayışı Oyunu



26 Eylül 2012 Çarşamba

Splatman Oyunu






Bu oyun pacman oyunlarının bir diğer versiyonlarından. Oyunda yemleri toplamaya çalışırken canavarlarıda öldürmelisiniz. Oyun yüklendikten sonra Play Game(oyunu oyna) butonuna basarak oyunu başlatabilirsiniz. Oyunda klavyedeki yön tuşlarını kullanın. İyi eğlenceler dileriz...





Splatman Oyunu



24 Eylül 2012 Pazartesi

Yemek Hazırla 17 Oyunu






Yemek hazırla oyunlarının serilerinden 17. oyununda sizin tiremisu hazırlamanız gerekicek. Oyunda gerekli malzemelerin hepsini ince ince dogradıktan sonra hamurunu yapmaya başlayacaksınız. Hamurunu fırına koyup pişmmesini beklerken tiremisunun içini yapmaya başlayacaksınız. Oyunda tiremisuyu hazırlamak için mouse kullanmanız gerekicektir. Oyun yüklendikten sonra Play(oyna) butonuna basarak oyunu başlatabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz..





Yemek Hazırla  17 Oyunu



3D Uçak Yarışı Oyunu






3d Uçak yarışı oyununda uçağınızla yarış yapmanın keyfine varacaksınız. Size verilecek uçak ile verilen parkurdan çıkmadan en kısa zamanda oyunu bitirmeye çalışın. Kontrolleri de çok basit olan oyunda mouse yardımı ile kontrollerinizi sağlayın. Play butonuna basarak açılan oyunda hepinize iyi eğlenceler dileriz..





3D Uçak Yarışı Oyunu



Okyanus Kızı Giydir Oyunu






Okyanus Kızı Giydiriyoruz





Okyanus Kızı Giydir Oyunu



23 Eylül 2012 Pazar

Maldivler Oyunu






Harika bir tatil için Maldivleri seçen mankenimizin giyeceği kıyafetlere siz karar verin. Çok zevkli olan oyunda en güzel kıyafetleri seçin. Mouse ile oynayın ve aksesuarlarla göz kamaştırın. İyi eğlenceler





Maldivler Oyunu



22 Eylül 2012 Cumartesi

18. Yaş Günü Partisi Oyunu






Kızımız artık 18 yaşında güzel bir genç kız oldu.18. yaş gününde kızımız arkadaşlarına güzel bir doğum günü partisi hazırlamak istiyor.Bunun için bizde kızımıza kıyafet seçimleri yapıp giydiriyoruz ve hazırlıyoruz.





18. Yaş Günü Partisi Oyunu



19 Eylül 2012 Çarşamba

Şeytan Terzi Oyunu






Şeytan terzi oyununda bir nevi tatlı kötülük yapacaksınız fakat bunu yaparkende çok eğleneceksiniz. Oyunda yapmanızı istedikleri amaç melek kızımız görmeden onun yaptıgı kıyafetleri bozmak ve sinirlenmesini sağlamak. Oyunda bunu yapmanız için melek kızın size bakmaması gerekiyor. Oyunu mouse ile oynayabilirsiniz ve Oyunu oynamak için Start Game(oyuna başla) butonuna tıklamanız gerekiyor. İyi eğlenceler dileriz...





Şeytan Terzi Oyunu



17 Eylül 2012 Pazartesi

Çikolatalı Pasta Yap Oyunu






İlk önce malzemeleri hazırlayın daha sonra hamuru fırına sürünüz. 2-3 sanyiede pastamız hazır olacak daha sonra pasta süsleme işini kafanız estiğince yapınız.





Çikolatalı Pasta Yap Oyunu



16 Eylül 2012 Pazar

Esmer Kız Süsleme Oyunu






Esmer kız süsle oyununda kızın saçları simsayah sizde onun tenine ve saç rengine uygun kıyafetlerle süsleyin. Oyun yüklendikten sonra kendiliğinden açılacağı için sşşzn bir butona basmanız gerekmiyor. Kıza birbirinden güzel kıyafetler arasında en güzelini bulup giydirin. Mouse ile oynayabileceğiniz oyunda iyi eğlenceler dileriz..





Esmer Kız Süsleme Oyunu



Türban Giydir Oyunu






Oyunumuzda en güzel türbanları deneme şansımız olacak.Giydirme oyunları sitesi Game.Gen.TR iyi eğlenceler diler.





Türban Giydir Oyunu



15 Eylül 2012 Cumartesi

Winx Flora Oyunu






Game.Gen.TR en yeni ve en güzel winx oyunlarını yayınlamaya devam ediyoruz.Winx kızlarından Florayı birinden güzel elbiseleri giydireceğiz.Herkese iyi eğlenceler.





Winx Flora Oyunu



Sue Örgü Oyunu






Game.Gen.Tr de en güzel oyunları yayınlamaya devam ediyor.Kış Mevsimin yaklaştığı şu günlerde, düşünceli Star Sue Yılbaşı için tanıdıklarına bir hediye almak ister. Fakat bu hediyenin özel olmasını isteyen sevimli Sue , en mantıklı çözümün el işi örgü örmek olduğuna karar verir. Oyuna PEMBE ip yumağına basarak başlıyosunuz. SAĞ ve SOL tuşları ile örgü öreceksiniz , BOŞLUK [SPACE]Tuşu ile renkleri değiştireceksiniz. Eğer hatalı bir ilmek atarsanız çarpı işareti (X) göreceksiniz, geri gidip onu düzelmeniz gerekiyor. Belirli süre içinde örgüyü bitirmesin. Şimdiden İyi Örgüler.





Sue Örgü Oyunu



14 Eylül 2012 Cuma

Harika Makyaj 2 Oyunu






Harika Makyaj oyununa başlamak için PLAY yazısına tıklıyoruz.Oyun  MOUSE ile oynanıyor.Ekranın altındaki MOR RENKLİ kategoriden seçimlerimii yapıyoruz ve DONE yazısına tıklıyoruz.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Harika Makyaj 2 Oyunu



12 Eylül 2012 Çarşamba

Gerçek Dövüş Oyunu






Gerçek dövüş oyununda birbirleri ile ezelden rakip olan iki kişinin dövüşüne ortak olacaksınız. Onlardan birini kontrol ederek karşı tarafı yerle bir etmesini sağlayacaksınız. Oyunumuzda bunu yaparken yön tuşları ile dövüşçünüzü hareket ettirecek, z,x,c butonları ile ise saldırmasını ve savunmasını sağlayacaksınız. Play butonuna basarak açılan oyunda hepinize iyi eğlenceler dileriz..





Gerçek Dövüş Oyunu



İş Adamı Döv Oyunu






İş damı sizi çok kızdırmış olacakki sizin ondan sinirlerinizi almak için elinden gelen herşeyi yapıyorsunuz. Onu en iyi şekilde dövmek için weapons yerınden bir seçenek alın ve onu dövmeye başlayın. Oyun yüklendikten sonra kendiliğinden açılacaktır. İyi eğlenceler dileriz..





İş Adamı Döv Oyunu



11 Eylül 2012 Salı

Hitz Oyunu






Hitz oyunu bir dx ball oyunudur. Oyundaki amacınız değişik sekillerde yapılmıs nesnelere çarparak onları yok etmektir. Oyunda mouse ile tabletinizi hareket ettirmeli ve topunuzu düşürmemelisiniz. Oyunda bütün nesneleri patlamanız sonucunda diğer bölüme geçeceksiniz. Oyun yüklendikten sonra Play(oyna) butonuna basarak oyunu başlatabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz..





Hitz Oyunu



Bebek Dünyası Oyunu






Bebekleri daha iyi anlamak için onlar gibi olmak gerekir.Oyunda bebeklerin ihtiyaçlarını yerine getirmeye çalışacağız.Beceri oyunları sitesi Game.Gen.TR iyi eğlenceler diler.





Bebek Dünyası Oyunu



Hip Hop Partisi Oyunu






Hip hop partisine katılmak isteyen kızımıza MOUSE yardımıyla kıyafetlerinden seçimler yapıp, makyajını yapıyoruz.





Hip Hop Partisi Oyunu



10 Eylül 2012 Pazartesi

Dedikoducu Nergis Oyunu






Dedikoducu Nergis oyunumuzda dedikodu dergisinin sahibi olarak bizlere bir iş vericek ve işimizi en güzel şekilde yapmaya çalışacağız. Oyunların adresi Game.Gen.TR iyi eğlenceler diler.





Dedikoducu Nergis Oyunu



8 Eylül 2012 Cumartesi

Mutlu Hap Oyunu






Hasta olan yüzlerimizi iyileştirerek onların mutlu kalmasını sağlayın. Aman dikkat! Fazla ilaç zarar getirir! :)





Mutlu Hap Oyunu